Åpning 10. april med Norgespremiere

Åpning 10. april med Norgespremiere

Akershus Traktor utvider med ny butikk på Randaberg, med redskapsutsalg

Med Rogaland på kartetbjornar og kjell inge

Akershus Traktor har klare mål om å utvikle og utvide sitt salgsområde. Når eget redskapsutsalg skulle etableres i Rogaland, falt det naturlig på gården til Kjell Ingar Bø på Randaberg. Kjell Ingar og kollega Bjørnar Rygg, skal sammen drive med salg og service av redskap for Akershus Traktor. Siden begge er bønder, er dette noe de brenner for, og har gode kunnskaper om.  (Bilde: Kjell Ingar og Bjørnar)

 

Landbruk i Rogaland

Landbruk i Rogaland er viktig i nasjonal sammenheng og med omtrent 8 000 sysselsatte er Rogaland det største jordbruksfylket i landet. Det flate og frodige Jæren har lenge vært sentralt i jordbruk og det var her man først startet med jordbruk etter forrige istid. Det totale jordbruksarealet er ca. 1 000 000 dekar og utgjør omtrent 9,7 % av hele jordbruksarealet i Norge.

 

Pöttinger og Globus i spissen

I første omgang er det grasutstyr fra velkjente Pöttinger som skal på plass for salg hos Akershus Traktor Randaberg. Det er solgt mye Pöttinger gjennom tidligere forhandlere i distriktet, så det var viktig for Akershus Traktor å skape, nærhet og trygghet for disse kundene.                                    

 

PDB PRD1123131Image TEkjkTOclHlQpcolqIMG 1654Globus er en velkjent produsent av landbruksredskap gjennom 100 år i Norsk Industri. Kjente produkter som steinplukkere og steinriver har vært produsert i Brumunddal siden Kverneland var eiere av Globus fra 1955 til 1987. Det er mye steinrik jord i vårt langstrakte land, og kanskje spesielt mye i Rogaland og sørvest Norge. Så her kommer dette utstyret til sin rett.

 

 

Av andre produkter du vil finne hos Akershus Traktor Randaberg, kan nevnes; Lilleseth redskaper, Holms feieutstyr, Weckman tilhengere brukte redskap og traktorer. Dette er en liten del av redskapsporteføljen til Akershus Traktor, og vi vil «fylle på mer» etter hvert som Akershus Traktor Randaberg kommer i gang.

 

Åpningen 10. april og Norgespremiere balloons 154949 1280

 

10. april blir den offisielle åpningsdagen på Randaberg. Her vil vi gi deg faglig påfyll, (om praktisk mulig å gjennomføre) en demo av Globus steinutstyr. Vi vil også for første gang i Norge vise Pöttingers egen rundballepresse.

 

Program
15.00 Åpning av dører. Kaffe og kake, visning av redskap og utstyr. 

16.00 Globus steindemo del 1

17.00 Kort produktinfo fra hver leverandør. 

18.30 Globus steindemo del 2 

20.00 Finale i sleggekamp, gavekort på redskap til vinneren. 

 

Grillen holdes varm fra kl 17.00. og vi ønsker alle hjertelig velkommen til oss på gården i Vistvikveien 18, 4071 Randaberg