Connect, Care and Go! Valtra introduserer servicetilbud som gir maksimal brukstid

Connect, Care and Go! Valtra introduserer servicetilbud som gir maksimal brukstid

Valtrakunder verden over kan nå benytte seg av Valtra “Connect, Care & Go” service. Kundene gis tilgang til et bredt spekter av servicetilbud til deres maskiner, og det til en fast pris.

Valtra Connect

Med Valtra Connect kan kunder ved hjelp av mobiltelefon eller PC, hente tilgjengelig informasjon slik som dieselnivå, GPS-posisjon, can-bus signaler, servicekoder og mye mere. Traktoreieren kan også dele adgangen til traktoren med forhandler som kan foreslå service og vedlikehold, eller bruke informasjon til connectfeilsøking. Valtra Connect er en telemetri løsning som noen av Akershus Traktors avdelinger allerede har vært en pilot for i snart et år, så nyheten som lanseres i dag for hele verden, er godt kjent hos oss. Dette er en tjeneste med et hardwareutstyr som sitter ferdig montert i alle SmartTouch traktorer, så alle som har en slik traktor kan aktivere tjenesten ved å kontakte sin forhandler.

Etter en lengere testperiode, blant annet ved  noen av Akershus Traktors avdelinger, er nå tilbudet kommersielt tilgjengelig for N- og T-serie traktorer og vil bli tilrettelagt for A- og S-serie senere I 2019.
- Fra tidlig i 2018 ble alle “SmartTouch” traktorer i N- og T-serien forberedt for Valtra Connect telemetri. Kunder som ønsker å aktivere tjenesten kan enkelt gjøre det ved å kontakte sin forhandler, sier Mikko Lehikoinen, markedssjef for Valtra.

Valtra Connect er inkludert i utsalgsprisen på nye traktorer og tjenesten er uten kostnader de tre første årene. Valtra Connect kan også bli ettermontert på utvalgte Valtra-modeller.

Valtra Care

Valtra-kunder som kjøper ny traktor i Norge får med Valtra Care utvidet garantiavtale som standard. Avtalen sikrer kunden mot uventede reparasjonskostnader relatert til skader utover forventet slitasje. Avtalen gjelder i 5 år eller 2500 timer for A4 serien, 5 år eller 4200 timer for N- og T- serien og 5 år og 4000 timer for S-serien, avhengig av hva som inntreffer først. Dette er jo noe vi har hatt i Norge som standard siden 2001, da under navnet Premium Care. Valtra lanserer det internasjonalt nå i dag, da ikke alle land har benyttet seg av muligheten.

Valtra Go

For maksimal brukstid, garantert effektivitet og høyest mulig restverdi, tilbyr Valtra forhandlere og deres servicepartnere et utvidet tilbud: “Valtra Go” er en service pakke som inneholder alt som er beskrevet i servicehefte opp til 10.000 timer. Servicepakke tilbys for at Valtras annenhåndsverdi holder seg på et toppnivå.

 

 

Industrivegen 16
2069 Jessheim

Tlf: 63 94 85 80
Faks: 63 97 40 12