Fjerde generasjon Valtra blir enda smartere

Fjerde generasjon Valtra blir enda smartere

Valtra vil i løpet av 2019 oppgradere N-, T- og S-serie traktorer over 130 kW, slik at de tilfredsstiller Stage 5 utslippskrav. Samtidig vil flere nye funksjoner bli lansert som forbedrer førerkomfort og reduserer den totale eierkostnaden på maskinen.

INNFASING AV STAGE 5

Valtra starter med å produsere T- og S-serien kompatibel i samsvar med Stage 5 utslippskrav i januar 2019. Produksjonen av N-serie traktorer kompatibel med Stage 5 utslippskrav, starter til våren for N174-modellene. For N134- og N154-modellene starter produksjonen til høsten.

Under panseret på de nye modellene sitter det motorer av typen LFTN-D5 AGCO Power. De er utstyrt med SCR-teknologi. Takket være de hydrauliske ventilløfterne får motorene en mykere gange og mindre vedlikehold. N- og T-serien fortsetter med å være fri for eksosresirkuleringsteknologi og på S-serien er nivået av EGR holdt under 15%. Dette muliggjør at motorene går pålitelig og effektivt, mens de holder seg innenfor de tillatte grenser for utslipp.

Ettermontering av Stage 5-teknologi er tilpasset det eksisterende designet på N-, T- og S-serien. Sikten fra førerhuset, som allerede er på et utmerket nivå, er nå ytterligere forbedret. På S-serien er adgang til førerhuset forbedret med forsterkede stigtrinn, og det er blitt større oppbevaringsplass for verktøy. Traktorene tar seg også bedre ut med oppgraderte baklys og nye fargevalg tilgjengelig fra fabrikk.

Nye og bedre tilpassede løsninger for Smart landbruk

Valtra-modellene vil også bli smartere i 2019. En terminal nummer 2 er nå tilgjengelig for Smart Touch-modellene i N-, T- og S-serien. Terminalen, som kan monteres hvor som helst i førerhuset, kan brukes som skjerm for å implementere ISOBUS-styrt redskap. Terminalen vil gi nye muligheter for styring av satellitt-assistert redskap og administrasjon av oppgavebehandling, eller oppkoblet mot eksternt kamera

.TIllegsterminal liten

Valtra N-, T- og S-traktorer kan nå utstyres med en tilleggsterminal som kan tjene som skjerm for å implementere ISOBUS-styrte redskaper eller satellittassisterte løsninger. Samme terminal er også tilgjengelig for Activ og HiTech modellene.

Den samme brukervennlige terminalen er nå også tilgjengelig på Activ- og HiTech-modellene i N- og T-serien. Dette muliggjør Smart landbruk også i disse enklere traktorene.

Valtra Smart Touch er svært godt mottatt takket være sin intuitive betjening. I dag leveres 40% av traktorene i T-serien med Auto-guide.
- Vi forplikter oss til å levere løsninger og service for presisjonslandbruk som bønder og entreprenører enkelt kan nyttegjøre seg. Det hjelper dem med å få mer ut av maskinene og å holde kontroll på driftskostnadene, sier Mikko Lehikoinen, markedssjef for Valtra.

Industrivegen 16
2069 Jessheim

Tlf: 63 94 85 80
Faks: 63 97 40 12