Klar for Agroteknikk 2018 ?

Klar for Agroteknikk 2018 ?

Hold av helgen 8.-11. november, og få med deg siste nytt på landbruksfronten på Lillestrøm.

Norges største landbruksmesse

På Agroteknikk 2018 vil det være mange spennende og innovative nyheter til det norske landbruket. Framtidsrettede produkter og moderne utstyr står i fokus når nesten 200 utstillere samler seg for å vise fram det aller nyeste og beste de har av maskiner og utstyr

 Nyhet

 Ny front slåmaskin Pöttinger Alpha Motion Master.

Dette er en frontslåmaskin uten stengelbehandler som er beregnet for 3- og 4-sylindra traktorer. Den er bygd slik at tyngdepunktet på maskinen er nærmere traktoren, og på den måten krever en mindre traktor. Den finnes i arbeidsbredde fra 2,6, 3,0 og 3,5 m arbeidsbredde. Maskinen er også 30 kg lettere enn en tilsvarende Alpha Motion. Maskinen leveres med Pöttingers kontursystem som sørger for at slåmaskinramma følger konturen på bakken. Se den på vår stand E03-04.

Novacat 301 Alpha Motion Master web

Novacat Alpha Motion Master

 Vår utstilling

På plass er det selvfølgelig et godt utvalg Valtra traktorer, med utstyr. Fra Globus har vi snøutstyr og steinplukkere. Holms er på plass med koster og plog. MultiOne,  som er vår siste nyhet i porteføljen, er også på plass med flere maskiner. Pöttinger stiller med et bredt utvalg gras- og jordbearbeidingsmaskiner. Vi har også vært så heldige å få låne Lilleseth Kjetting sin nye Valtra fullt utstyrt med kjetting.

Våre selgere er på plass, sammen med representanter fra de forskjellige produktene våre. Benytt anledningen til å få en real fagprat eller et godt og riktig kjøp.

 Årets lærling

119A1566 

  Rasmus Musum fra vår avdeling i Verdal, er en av årets
  lærlinger. Du kan møte han på vår stand torsdagen, hvor han
  vil  besvare spørsmål om utdannelsen han har valgt. Vi er stolte
  over  Rasmus, og synes det er viktig å rekruttere lærlinger til
  vår bransje.

  Gjør julehandelen i vår Valtra-butikk

Profilartikler til både små og store kan du få kjøpt i vår butikk på standen. Alt fra
t-skjorter, hettejakker, luer, leker mm. Benytt anledningen til å besøke vår kafeteria, hvor vi serverer blant annet  kaffe og nystekte croissanter.  v42701700 soft tractor original kids valtra

 

 Agroteknikk program

Vi ønsker alle velkommen til vår stand E03-04!

Industrivegen 16
2069 Jessheim

Tlf: 63 94 85 80
Faks: 63 97 40 12