Pöttinger introduserer ny plogserie

Pöttinger introduserer ny plogserie

Pöttinger SERVO 45 M - Økonomisk og tilpasset traktorer mellom 140 og 240 hk.

Plogen spiller en viktig rolle i moderne jordbruk. I tillegg krever ingen annen maskin å være så fleksibel (skal mestre svært varierende jordforhold globalt). Kravene endres kontinuerlig på grunn av mer moderne traktorkonstruksjoner med endret løftegeometri for trepunktsfeste og økning i forholdet mellom effekt og vekt. Pöttinger tar hensyn til disse nye kravene med den nye SERVO 45 M plog-serien. Disse nye, brukervennlige plogene erstatter de tidligere SERVO 45-modellene og har blitt spesielt utviklet for traktorer mellom 140 til 240 hestekrefter. Som et resultat har Pöttinger hevet standarden for fleksibilitet betydelig, og tilbyr nå en skreddersydd løsning for traktorer på opptil 240 hk. Det er ren effektivitet.

Disse nye vendeplogene vil være tilgjengelige som 4-, 5- og 6-skjærs modeller. Disse plogene er alle tilbudt som PLUS (med hydraulisk fårbreddejustering). 4- og 5-skjærs modellene tilbys som NOVA (med hydrauliske steinutløsere og et utløsertrykk på 1.900 kg) eller som NOVA PLUS-versjon.

Den hydrauliske overbelastningbeskyttelsen på NOVAs steinutløsere gir et justerbart utløsertrykk på opptil 1.900 kg for å beskytte plogen mot skade og sikre kontinuitet i pløyingen.

Den nye serien er tilgjengelig med en kroppavstand på enten 95 cm eller 102 cm og en åshøyde på 80 cm, eller 90 cm som et alternativ.

Høy effektivitet

TRACTION CONTROL vektoverføringssylinder gjør at vekten av SERVO 45 M blir overført til traktoren. Overføring av kraft gjennom Traction systemet optimaliserer trekk-kraften av plogen når vekt overføres til traktorens bakhjul.

Hjulsluring blir minimert og drivstofforbruket reduseres med opptil 2 liter pr. hektar. Det er ren effektivitet. I tillegg holdes bakhjulenes dekkribber renere og jorden beskyttes bedre mot pakkeskader. Sammenlignet med tradisjonelle løsninger gir TRACTION CONTROL forbedret trekkraft og dermed en jevnere arbeidsdybde også fordi toppstagbolten settes i avlangt hull i plogens toppstagfestet.

Det er heller ikke behov for ballast på traktorens bakhjul, frontvekt er nok fordi vekten av plogen overføres slik at traktorens bakhjul er under konstant trykk. Det er ingen økning i akselvekt når du kjører på veien, slik det ville være ved bruk av bakhjulsvekter. Dette løfter trafikksikkerheten.

Vektoverføringen til traktorens bakaksel er trinnløs regulerbar og kan justeres hydraulisk mellom 600 og 1500 kg uten å forlate førerhuset.

Den nye SERVO 45 M har et redusert antall smørepunkter som forenkler vedlikeholdet. I tillegg er alle utskiftbare slitedeler overflate-herdet som standard, noe som gir en betydelig økning i levetid og kostnadseffektivitet.

Rask og fleksibel montering

Traktorenes trepunktsløft fortsetter å utvikle seg. Med større dekk og høyere traktorer endres løftegeometrien. Derfor har Pöttinger tilpasset og optimalisert geometrien til den nye SERVO 45 M for å passe til størrelsen på nye traktorer.

Det høyere vendehodet med justerbar dragaksel i fire forskjellige posisjoner og kategori 3/3 eller 3/2 innfesting, sikrer alltid den riktige posisjon bak traktoren og den optimale løftehøyden. Fire toppstagfester, derav to avlange hull, gir fleksibilitet ved montering.

Enkel grunninnstilling: SERVOMATIC kontrollsenter

Pottinger Servo 45M Vodnavy 2Takket være SERVOMATIC kontrollsenter er det enkelt og logisk å foreta innstillinger på plogen. For å starte pløying med SERVO 45 M er det kun nødvendig å foreta de enkle grunninnstillingene. De enkle justeringene sikrer et perfekt pløyeresultat på alle typer jord og sikrer SERVO 45 M et lavt trekkraftbehov under alle driftsforhold. Fårbredden på den første kroppen og sentrering av plogens trekkpunkt (landsøking) kan justeres individuelt uten at de påvirker hverandre - en stor fordel, spesielt med SERVO PLUS hydraulisk fårbreddejustering, som garanterer 100 prosent synkronisering av den første fårbredden og landsøking. Ingen større kompensering eller etterjustering er nødvendig.

På PLUS- og NOVA PLUS-versjonene er sekvensstyrt vending av plogen tilgjengelig. Dette anbefales for 5 og 6-skjærs ploger og gir følgende fordeler:

  • Samling av tyngden i sentrum før vending gir bedre stabilitet og bedre bakkeklaring
  • Sikrere vending (spesielt i sidehelling) ved å gå sammen til minste fårbredde - vende - så returnere til opprinnelig fårbredde
  • Mindre krefter virker på traktor og plog.

Takket være det store utvalget av forskjellige veltefjøler, fra korte fjøler med stor vridning til langstrakte veltefjøler eller stripefjøler, vil hver bruker finne den ideelle formen.

Med 100 mm kortere rammerør og et framoverflyttet (mekanisk justerbart) dybdehjul, er SERVO 45 M også perfekt for pløying inntil gjerder.

Stor styrke og lang levetid.

Pottinger Servo 45M Vodnavy 3Vendeakselen på SERVO 45 M har en diameter på 130 mm og tårnet er støpt i ett, i stedet for å være sveiset. Denne konstruksjonen gjør vendehodet sterkere. Det forsterkede slitebelegget inne i lagerhylsen i vendehodet øker motstanden mot vridning med opptil 25 prosent, dette danner en robust enhet med høy styrke og lengre levetid. Vendehodets hovedlagre som bærer plogrammen, sikrer den beste fordelingen av krefter og oppfyller alle krav til tøffe driftsforhold. Bruken av materialer med høy strekkfasthet muliggjør høyere kjørehastighet og lengre levetid. En solid vendeaksel av høykvalitetslegering og en hel plogramme der opplagringen i vendehode har forsterket slitebelegg sikrer den overlegne ytelsen til SERVO 45 M.

PÖTTINGER setter nye standarder når det gjelder lakkering og kvalitet. Alle komponenter er dypp-primet og pulverlakkert. Dette gir best mulig korrosjonsbeskyttelse og sikre kunden maksimal andrehåndsverdi på redskapet.

Industrivegen 16
2069 Jessheim

Tlf: 63 94 85 80
Faks: 63 97 40 12