Akershus Traktor AS blir importør av CSF MultiOne

Akershus Traktor AS blir importør av CSF MultiOne

Akershus Traktor har tegnet en importør- og distribusjonsavtale med CSF MultiOne. Markedslederen på traktor fra 2017 mener kompaktlasterne passer godt inn i porteføljen.

Kvalitet og stadig i vekst

CSF MultiOne er godt etablert i kompaktlaster markedet i Europa og er i tillegg kjent som en sterk aktør i det Norske markedet. Fabrikken er kjent for kvalitet og med sin familieeide profil investeres det kontinuerlig i nye produkter og utvidelser på fabrikken i Italia.

”CSF MultiOne passer godt inn i Akershus Traktor sin produktportefølje. En sterk forhandler-kjede trenger sterke merkevarer. Vår ledende posisjon på traktor gjør det naturlig å kunne utvide tilbudet med kompaktlastere til våre kunder” sier Ole Hveem, daglig leder i Akershus Traktor. CSF MultiOne ser et stort potensial i Norge og ønsker å skape ytterligere vekst sammen med Akershus Traktor og deres respektive forhandlere i et marked som har holdt seg relativt stabilt de siste årene.

 

Kompaktlasterne fra MultiOne tilbyr en fleksibilitet som isolert gjør maskinene meget interessante. Modellutvalget går fra 12-75 hk og fordeler seg på 10 modellserier med hele 22 spesifikke modeller. Dette sammen med et stort utvalg av tilleggsutstyr gjør maskinene effektive for både landbruket så vel som anlegg-, park- og hagesektoren.

Akershus Traktor vil være operative på reservedeler og service i løpet av kort tid. Selskapet vil også gjennomføre opplæring av salgs, dele- og servicepersonell i månedene som kommer.

Vi er sikre på at denne nyheten vil skape interesse hos våre kunder like mye som det skapes positiv energi og stolthet internt. Vi ønsker alle kunder velkommen til Akershus Traktor og respektive forhandlere for å kjøpe kompaktlaster.

 

For ytterligere informasjon, vennligst kontakt:

Ole Hveem:      905 30 152 eller e-post: ole.hveem@akershustraktor.no

Landscaping mini loader MultiOne 1210x423