Akershus Traktor blir forhandlere av Pöttinger fra 01.11.2017

Akershus Traktor blir forhandlere av Pöttinger fra 01.11.2017

Pöttinger ser et stort potensiale i Norge og ønsker å skape en vekst sammen med BRI Agri Maskin og Akershus Traktor.

Akershus Traktor satser på Pöttinger i redskapsporteføljen 

Christoph og Sven Åge Pöttinger

 

Etter at det i fjor høst ble kjent at BRI Agri kjøpte seg inn i Akershus Traktor, har selskapet jobbet intenst med strategien rundt en fremtidig redskapsportefølje. Gruppen har etablert et eget importselskap, BRI Agri Maskin, og det er dette selskapet som nå har tegnet en importør- og distribusjonsavtale med Pöttinger.

 

Pöttinger er kjent for sin sterke graslinje og har gjennom mange år etablert seg som en sterk aktør i det Norske markedet. Fabrikken er kjent for kvalitet og med sin familieeide profil investeres det kontinuerlig i nye produkter. Som kjent har Pöttinger også lansert rundballepresser, og disse nye innovative pressene vil selvfølgelig også være en del av tilbudet til våre kunder opplyser Akershus Traktor.

 

”Vi er i en oppbyggingsfase og har som ambisjon å videreføre et sterkt Akershus Traktor    En sterk forhandler-kjede trenger sterke merkevarer, derfor passer Pöttinger godt inn i vår nye lagoppstilling og profil” sier Bjørn Rygg, konsernsjef i BR Industri. ”I BRI Agri Maskin og Akershus Traktor har vi mye sterk faglig kompetanse. Både eksisterende organisasjon jobber godt, samtidig som vi har hentet inn litt nye resurser for å bygge laget enda sterkere” fortsetter han.

 

” og deres respektive forhandlere. Pöttinger har produsert redskaper i 5 generasjoner og har et sterkt fotavtrykk spesielt på grasutstyr i Europa. Som en Østerrisk produsent forstår vi det Norske markedet godt og ser frem til å utvikle våre markedsandeler ytterligere” sier Christoph Shuerz, salgsansvarlig for Pöttinger i Skandinavia. (bilde t.v. Christoph Pöttinger og Sven- Åge fra BRI Agri Maskin)

 

Pöttinger har en meget stor populasjon av lessevogner, river og slåmaskiner i markedet. Akershus Traktor og deres forhandlere vil derfor være operative på reservedeler og service i løpet av kort tid. Selskapet vil gjennomføre opplæring av dele- og servicepersonell i månedene som kommer slik at vi står godt rustet til sesongstart 2018. “Overtakelsen av Pöttinger agenturet viser at BRI Agri Maskin og Akershus Traktor blir en synlig aktør det Norske landbruksmaskinmarkedet i årene fremover” sier Arnt Sigve Undheim.

 

Vi er sikre på at denne nyheten vil skape interesse hos våre kunder, like mye som det skapes positiv energi og stolthet internt. Vi ønsker alle kunder velkommen til Akershus Traktor med respektive forhandlere for å handle maskiner.

 

For ytterligere informasjon, vennligst kontakt:

 

BRI Agri Maskin AS

Sven-Åge Myrvang, telefon 952 44 257 eller e-post sven@bri-agri.no

Akershus Traktor AS

Ole Hveem, telefon 905 30 152 eller e-post ole.hveem@akershustraktor.no

BRI Agri AS

Arnt Sigve Undheim, telefon 900 26 747 eller e-post arnt.sigve@brind.no