Akershus Traktor klar med ny graslinje fra 1. oktober.

Akershus Traktor klar med ny graslinje fra 1. oktober.

Vi har nå inngått forhandleravtale med Lely Nordic A/S om salg av Welger grasutstyr. fra 1. okt. 2016

Lely Welger er en av 3 store produsenter i Europa med lang fartstid i bransjen. Welger er et anerkjent merke i Premium segmentet. I Norge er det et stort og kjent merke med lang fartstid som i sin tid hadde samarbeid med A-K Maskiner. Produktene holder høy kvalitet og tilfredsstiller de krav vi hadde. I tillegg har vi fått en svært god dialog med produsent, som vil være et viktig element for å lykkes med å løfte Welger sin markedsandel i det norske markedet.

 

For Akershus Traktor har eksklusivitet vært en svært viktig faktor, i tillegg til et så bredt produktsortiment som mulig. Dette er i tråd med vår leverandørstrategi hvor målet er å ha færrest mulig leverandører samt å være enerådende i våre områder på de produkter vi skal forhandle.

 

Avtalen med Lely Nordic gir oss dette. Vi får full eksklusivitet i vårt område. I tillegg tilbyr Welger et komplett gras sortiment, fra lessevogner, finsnittere, slåmaskiner, river, pakkere og presser. Vi erstatter dermed det sortimentet vi har i dag fullstendig.

 

Vi er svært fornøyde med denne løsningen og ser frem til et spennende samarbeid med en veldig ambisiøs produsent.

 lely 6 lely welger