Akershus Traktor utvider med Sea-Doo.

Akershus Traktor utvider med Sea-Doo.

Akershus Traktor har hatt stor suksess med ATV fra Can-Am. Nå utvider forhandleren på Jessheim med ytterligere et høykvalitets BRP-produkt; Sea-Doo vannscootere.

Akershus Traktor opplevde umiddelbar suksess da de startet med å tilby kundene på Romerike firehjulinger og sekshjulinger fra Can-Am, en av verdens aller største og mest solide produsenter.

Allerede det andre året ble den den kvalitetsbevisste forhandleren, som holder til i industribyen på Jessheim, «Årets Can-Am-forhandler».

Nå utvider Akershus Traktor med vannscootere fra BRP. Sea-Doo er verdens største vannscooterprodusent, og har et utvalg på hele 26 modeller i 2016-line up’en.

Bruker kompetansen
Salgsansvarlig Trond Vegar Fladby er svært fornøyd med at Akershus Traktor nå kan utvide med Sea-Doo til kundene.
- Gjennom arbeidet med Can-Am ATV har vi et meget godt innarbeidet system, med solid utdannet og dedikert personell, i alle ledd. Nå kan vi bruke denne kompetansen på nok en produktgruppe under BRP-paraplyen, nemlig vannscootere.

Sea-Doo har et bredt utvalg vannscootere. Prislappen starter på 59.000 kroner. Den mest etterspurte heter Spark 2up, har 90 hestekrefter, plass til to, revers og brems. Her er prislappen 75.400 kroner.

Har allerede solgt den første
Salgssjef Trond Vegar og hans kollega Arvid Aunbakk har allerede solgt den første vannscooteren. Markedet strekker seg fra Oslo i sør til Mjøs-regionen i nord.
- Det er flere ulike kundegrupper for vannscooter, men den vanligste er kanskje familien med hytte ved sjøen som ønsker et rimelig og praktisk produkt med flere bruksområder. Vannscooteren tar liten plass, den koster ikke all verden og den kan brukes til ulike vannsportaktiviteter hele sommeren, sier Trond Vegar.

Les mer på hjemmesidene til SEE-DOO: http://www.sea-doo.no/ 

Se nyhetene for 2016 på youtube: https://www.youtube.com/watch?v=QLCfyiEVDQk

cq5dam web 1024 1024

 Kontakt personer: Trond Vegard Fladby mob: 909 40 560, Arvid Aunbakk mob: 971 72 172