BetonmastHæhre med Valtra avtale

BetonmastHæhre med Valtra avtale

BetonmastHæhre velger Valtra igjen

 

Akershus Traktor AS er stolte av å skulle levere 10 nye Valtra N103H5 til Hæhre maskinutleie, og med en opsjon på ytterligere 3 Valtra. Som kunde har de vært svært fornøyd med å kjøre Valtra som har en robust konstruksjon og er godt egnet for tøffe forhold.  Traktorene kommer ferdig utrustet fra fabrikk og leveres med 5 års garanti i tillegg til serviceavtale. Frank Ole AT Hæhre 4 Sørensen som er daglig leder i Hæhre Maskinutleie er meget godt fornøyd med servicen til Akershus Traktor som de har vært kunde hos siden 2005, «den har fungert 110%» noe som er viktig for oss i  den daglige driften. At de ansatte er blitt kjent med Valtra traktoren gjennon mange år er heller ikke et minus.  Overgangen og opplæringen på de nye traktorerene blir nå veldig grei.

 

Alle traktorene er skreddersydd med blandt annet skogsdekk, ståltank.og laster.  I tillegg inneholder leveransen skuffer og pallegafler fra Ålø, kjettinger fra Lilleseth og triangelkobling fra lyng.

Faronville0368 30728

 

 Drivkraften til BetongmastHæhre har hele tiden vært å løse oppgavene på en smidig og profesjonell måte for oppdragsgivere, og med det framstå som en naturlig samarbeidspartner for både offentlige og private utbyggere. 
 Gruppen teller i dag over ca 2300 ansatte og besitter en unik erfaring og kompetanse. Dette, sammen med en stor og moderne maskinpark, gir det BetongmastHæhre styrke til å påta seg store og komplekse oppdrag. De vil nok også i framtiden sette signatur på store utbygginger av samfunnsnyttig infrastruktur landet over.

 

Akershus Traktor AS ved  Ole Hveem setter stor pris på den tilliten BetongmastHæhre har vist oss gjennom mange år og nå ved inngåelse av denne avtalen.

AT Hæhre 1 En fornøyd gjeng fra venstre Ole Hveem dagligleder AT., Frank Ole Sørenesen dagligleder Hæhre Maskinutleie, Tom Wigdal innkjøpsleder Hæhre Maskinutleie og Per Ivar Hveem markedssjef AT. (Foto:P.Handeland AT.)