En ny start

En ny start

Det ble en fantastisk åpningsdag

Starten for «nye» akershus traktor

 1. oktober åpnet vi dørene i Letohallen for å vise frem våre produkter. Med oss på dagen hadde vi leverandører med fagkyndige personer som kan alt om våre produkter. Ansatte og leverandører hadde en tyvstart på fredag med opplæring og informasjon på våre  produkter.

DSC 0074 Lørdag kl.10.00 åpnet vi dørene for besøkende, hyggelig at så mange valgte å komme til Letohallen i det fine høstværet! Det første som møtte de besøkende var Valtra stand med et bredt utvalg av traktorer, her var det noe for alle bruksområder. Valtra har vært med oss i over 10 år og er et produkt vi er stolte over fortsatt å ha med på laget.

DSC 0064 Mange av våre besøkende var nok nysgjerrige på våre nye leverandører, spesielt på Lely som leverer grasutstyr. Lely er kanskje mest kjent som leverandør av melkeroboter og annet fjøsutstyr i Norge men er også store innenfor grasutstyr. Lely stilte med 6 representanter som kunne gi en grundig gjennomgang av utstyret. Nytt er jo også gravere og dumpere fra Komatsu. Her har vi allerede solgt en PC55 graver til Odd Arne Kruke i Øyer fra avdelingen på Vinsatra og en PC16R til Lier Maskinutleie fra vår avdeling i Mjøndalen.

 Brøytesesongen nærmer seg og med på laget har vi fått Westbjørn; de stilte ut brøyteutstyr  både for proffmarkedet og til de som har behov for rimeligere modeller til brøyting av gårdsveien. Trengte du kjettinger til vinteren var Lilleseth tilstede med gode tilbud. Lilleseth har drevet med kjetting i snart 70 år og har jubileum neste år.

 

Støttet rosa sløyfe aksjonen ved salg av rosa Valtra

Oktober måned er jo kjent som den «rosa måneden» over hele verden, med opppfordring til å støtte og formidle informasjon i kampen mot brystkreft. Når vår kunde Anne Myrvoll bestilte sin nye Valtra i fargen rosa(!) var ikke tanken om å støtte Brystforeningen langt unna. Akershus Traktor bestemte seg derfor for å støtte brystkreftforeningen med 10 000,- kr, og invitere de til åpningsdagen.

DSC 0125 Anne Marie Ramstad kom som representant fra brystkreftforeningen. Hun ga oss informasjon og muligheten til å støtte rosa sløyfe aksjonen. Viste du at brystkreft også kan ramme menn? Og at det bare i Akershus er 100 nye tilfeller i løpet av et år?

Takk til Anne som tok seg tid til å komme

 

Første rosa Valtra solgt i Akershus TraktorDSC 0085

Anne Myrvoll har som nevnt ovenfor kjøpt den første rosa Valtra`n solgt av Akershus Traktor, en N 103 H5. Hun takket ja til å komme i Letohallen for overrekkelse av traktoren, og å støtte opp under rosa sløyfe aksjonen. Hun er engasjert i helse og kost, og jobber med termografi av hest. Dette kan avdekke skader på et tidlig stadium. Termografi er måling av infrarød stråling som kroppen avgir.

Vi ønsker henne lykke til med den nye traktoren og med arbeidet. (Anne Myrvoll på bildet sammen med familien.)

 

Sist men ikke minst ønsker vi å takke alle besøkende for at de tok seg turen og gjorde dette til en fantastisk start for Akershus Traktor !logo Akershus Traktor