Gjør en smart investering nå

Gjør en smart investering nå

Hakki Pilke vedmaskiner er kjent for sin gode kvalitet

De beste vedmaskinene i verden

Hakki Pilke vedmaskiner kjent for brukbarhet og pålitelighet. Hver maskin er et kompakt kraftverk som kombinerer finsk engineering med industriell design. Brukerbehov, produktkvalitet, høy produktivitet og lave driftskostnader er sentrale i vår designprosess.Rask oppsett, enkle justeringer og jevn materialstrøm garanterer uavbrutt drift og den mest effektive trebehandlingen i markedet. Enkel og minimalt behov for vedlikehold betyr mindre nedetid og mer ved behandling av brensel.

 

Hakki Pilke Falcon 

Nytt design for kraft og hurtighet    falcon klapitehdas 6

I Hakki Pilke familien er Falcon som setter nye standarder for vedmaskiner. Klyverhastigheten til Falcon er suverent den raskeste på markedet i sin størrelse/ klasse. Falcon er lett å bruke, med joystick styres enkelt matning, kapping og klyving. Hydraulisk operert sagkjede og transportør i stedet for kileremmer. Sikkerhet ogkomfort er økt ved hjelp av bl.a. et aktivt sikkerhetsdeksel for start/stopp.
Justerbar smørepumpe sikrer lengre vedlikeholds intervall for sagkjede og sverd. Kjedeolje kommer fra en separat oljekanne som er enkel og skifte/etterfylle. Den åpne og lave konstruksjonen muliggjør enkel service/rengjøring. Egen verktøykasse kan være «kjekt å ha» Et stort utvalg av ekstrautstyr gjør at maskinen kan tilpasses dine spesielle ønsker.

 

Hakki Pilke Raven 30

HakkiPilke Raven30 metsatiella 0Hakki Pilke Raven 30 er det siste medlem av Hakki Pilke familien. Maskinens direkte tilkoplede hydraulikk lar flere funksjoner virke samtidig når drivspaken beveges. Robust konstruksjon og minimalt behov for vedlikehold sørger for en kostnadseffektiv maskin. Enkel betjening og tilstrekkelig kløyvekraft gjør at maskinen kan kløyve selv de største stokkene - gjør deg klar til å lage ved til alle formål med letthet. Sikkerhetsdekselet er utstyrt med gassfjærer og sørger for trygg drift, kan åpnes lett ved eventuell feilfunksjon og vedlikehold av sagkjede. Justerbar smørepumpe sikrer lengre vedlikeholds intervall for sagkjede og sverd. Utvalg av ekstrautstyr gjør at maskinen kan tilpasses dine spesielle ønsker.

Reversventil på innmaterbelte er tilgjengelig som ekstrautstyr på Standard- og Deluxe-modellene, kan brukes til å kjøre vedstokken inn og ut på matebelte. Den enkle funksjonen til Raven 30 vedmaskin gjør den perfekt til å deles med flere

 

Hakki Pilke Hawk 25Hakki Pilke vedmaskin for hobbybrukeren

Hawk 25 er en meget brukervennlig vedmaskin som produserer ved til en lav pris.

Hakki Pilke Hawk 25 er en smidig vedmaskin for hjemme- og hyttebruk. Ved hjelp av blant annet transportunderstellet er maskinen lett å flytte.

Maskinens funksjoner drives uten kileremmer, noe som fører til et lavere servicebehov.