Gjør neste års beste handel nå

Gjør neste års beste handel nå

Lely grasutstyr med kvalitet og priser du ikke bør gå glipp av

Lely

Lely er for mange kjent for sine melkeroboter, men har vært produsent av grasmaskiner siden 1948. Da de kjøpte opp Welger i 2009 tok de nok et stort steg for å satse fullt ut på grasutstyr igjen, noe som har vist seg at det er blitt bra resultater av. De har nå en full graslinje med både presser, slåmaskiner, river og vendere. Variasjonen blant grasmaskinene er også stort alt fra river og vendere med 3 meters bredde og frem til de største med 15 meters bredde, noe som gir deg som bruker mye å velge mellom.

 

Kampanje på Lely utstyr hos Akershus Traktor

Kjører nå ut året en kampanje på våre Lely produkter til gode priser.

Vi har flere typer på lager klare for levering, nedenfor er det et par eksempler på hvor gode pristilbud du kan få nå på Lely produkter. Kontakt din selger i ditt distrikt for et godt tilbud

 

 Lely Hibiscus 425 S samlerive

Lely Hibiscus river er utstyrt med en modulbasert rotor med justerbar og lukket kurvebane, noe som muliggjør justering av posisjonen hvor rivetindene slipper avlingen. Med dette oppnår man rent rakearbeid samt ideell form på strengen for både høy og surfôr. Vognene under rotorene har hjulene så nære tindene som mulig, for å følge terrenget så tett som mulig.

NÅ KUN KR. 61.000,- EKS. MVA (ordinær pris kr. 77.000,- eks.mva.)

 

Lely Lotus Stabilo 520

Lely Lotus Stabilo 520 er en trepunkts montert vender med fire rotorer. På hver rotor sitter seks armer og har en arbeidsbredde på 5,20 m. Med fire dreiepunkter og to forbindelsesstenger til styringsenheten sikrer man full kontroll og venderen følger traktoren perfekt i kupert terreng eller ved enden av jordet. De unik designede Lely-tindene gjør at venderen kan benyttes ved hastigheter høyere enn 15 km/t.

 NÅ KUN KR. 61.000,- EKS. MVA (ordinær pris kr. 81.500,- eks.mva.)

 

Lely Splendimo PC 330

Lely Splendimo  PC er slepeslåmaskinene som håndterer ujevnt terreng, steinete mark og store avlinger. Splendimo har kapasitet og effektivitet og en driftssikkerhet du kan stole på, slik at du kan være trygg på å utnytte slåtteforholdene best mulig.

NÅ KUN KR. 199.000,- EKS. MVA (ordinær pris kr. 215.000,- eks.mva.)