Nå kurses Pöttingers nye salgskanaler i Norge

Nå kurses Pöttingers nye salgskanaler i Norge

Turen gikk til Østerrike

Akershus Traktor overtok importen av Pöttinger

Selgere fra hele landet fikk en grundig innføring

For kort tid tilbake ble det kjent at Akershus Traktor overtok importen av Pöttinger, og denne uken har over 30 personer fra salgsapparatet til Akershus Traktor vært på kurs hos Pöttinger i Østerrike. I tillegg til egne selgere fra hele landet, så deltok også selger fra alle de samarbeidende forhandleres utsalgssteder.

Deltagerne fikk en grundig innføring i Pöttingers omfattende maskinprogram. Slåmaskiner, river, rundballepresser, og ikke minst; lesse- og snittevogner ble behørig presentert. All opplæringen ble gitt på og ved de aktuelle maskinene slik at deltagerne fikk se og føle hvordan de er i virkeligheten.

Lesse- og snittevogner er ikke noe de fleste hadde mye erfaring med fra før – men Pöttingers sterke markedsposisjon krever at den nye salgsorganisasjonen i Norge blir gode på dette.

Pöttinger har en flott utstillingshall ved sitt hovedkvarter i Grieskirchen, Østerrike, hvor produktvisninger og kurs kan foregå i lyse og oppvarmede lokaler med maskiner tilstede. Nødvendige møterom med audiovisuelle hjelpemidler er også tilgjengelige i umiddelbar nærhet.

20180205 151825

«Det er viktig at selgere har kunnskap og tro på produkter de skal by frem» - sier Tor Helge Hassel som er en av salgssjefene i Akershus Traktor. «Slike opplegg som dette er både nyttige og motiverende.»

Pöttinger som vertskap fungerte også svært godt. De motiverte medarbeiderne snakket godt engelsk, og opplegget var velorganisert og innholdsrikt.

I tillegg til produktgjennomgang var det besøk i fabrikken i Grieskirchen og på det nybygde delelageret noen kilometer unna.

Det ble også tid til et gårdsbesøk hvor deltagerne fikk se hvordan man med 200 kuer driver sitt eget meieri. Melk, ferskost og yoghurt blir produsert i egne lokaler og solgt direkte til butikker, restauranter, hoteller osv. i nærheten. Eget «showrom» i fjøset med alle moderne hjelpemidler, og ikke minst panoramautsikt til fjøset og dyra.

IMG 0371

 

Om det er selgerkurset sin fortjeneste eller noe annet skal være usagt – men allerede dagen etter ble den første Pöttinger kombipresse i Norge kontraktsfestet.

Har du spørsmål rundt Pöttinger eller ønsker å se på våre nye produkter kontakt en av våre selgere