Stor interesse for Valtra i Trysil

Stor interesse for Valtra i Trysil

En vellykket kveld med hyggelig stemning

Godt oppmøte

Det møtte 25 personer når Akershus Traktor (vi) og selger Freddy Emilsen inviterte til temakveld om Valtra traktorer i Trysil torsdag kveld. De fremmøtte kom fra både Trysil og Østerdalen, og til dels langveis fra. Importsjef i Akershus Traktor, Sven-Åge Myrvang, orienterte de fremmøtte om Akershus Traktors produkter, organisering, og de gode resultater man har oppnådd den siste tiden. Omsetning på ca 750 mill kr, og godt over 400 solgte Valtra Traktorer gjør 2017 til beste året i firmaets 30 år lange historie.

Trysil Valtra 2018                                       God stemning når Nils Kjølseth hadde gjennomgang av den nye 4-serien.

 

Kveldens høydepunkt

Kveldens hovedattraksjon var servicespesialist Nils Sand fra importøren av Valtra, som fortalte historien om tidligere  våpenfabrikken Valmet som etter hvert har blitt Valtra. Men  høydepunktet var gjennomgangen av Valtra sitt modellutvalg, og hvor gjennomtenkt Valtra traktorene er for Nordiske forhold. Den nye Smart Touch skjermen ble også grundig presentert både på lerret og i virkeligheten, til de fremmøttes beundring.  Etter litt god mat  ble en fabrikkny Valtra N174 D vist frem sammen med Westbjørn 3200 v-fres snøfreser og en klappvingeskuffe.

 Valtra N174 D

                                             Valtra N174 D med Westbjørn fres bak skapte stor iteresse

 

De fremmøte uttrykte begeistring for både tiltaket og traktoren. «Flott at noen tenker på oss langt fra Oslo også», ble det sagt. Så gjenstår det og se hvor mange salgskontrakter som signeres.

IMG 0328

 

 

Takker alle fremmøtte for en vellykket kveld