Valtra tar 1-plassen !

Valtra tar 1-plassen !

Norges mest solgte traktor i 2017.

 Etter en utrolig sluttspurt ble Valtra årets mest solgte traktor i Norge med en markedsandel på 20,6 prosent i 2017. De slår dermed søstermerket Massey Ferguson på målstreken. Den mest populære modellen er Valtra N174, men den nye T-serien har også gjort det veldig bra.

 

Totalt ble det solgt 688 Valtra-traktorer i Norge i 2017. Det er en økning på 221 traktorer fra i fjor, noe som tilsvarer nesten 50 prosent flere solgte traktorer enn i 2016. En total markedsandel på 20,6%. (bilde: Tor Jon Garberg salgssjef Valtra)

 – Det har vært en helt fantastisk år for oss. Vi har dedikerte selgere over hele landet, flinke serviceteknikere og ikke minst tor
gode produkter. Da er det ekstra moro å kunne nå helt i toppen av statistikken, sier Tor Jon Garberg, salgssjef for Valtra i Norge.

 

 – Vi har i år lansert flere nye modeller som har blitt tatt godt i mot av markedet. Det nye SmartTouch-armlenet er en av flere teknologiske nyheter som har bidratt til suksessen. Tilbakemeldingene fra kundene har også vært svært positive, sier Garberg.

 

På pallen forøvrig finner man Massey Ferguson som nummer to og John Deere som nummer tre.

 

Dette hadde ikke vært mulig uten tillit fra våre kunder, et godt selgerteam, god service og sist men ikke minst en god traktor.

 

2018

Valtra er et merke som stadig er under utvikling for å tilfredstille alle behov. Det blir også ett spennende år for Akershus Traktor, som fyller 30 år i år. Så her blir det mye action fremover, med messer, jubileumstilbud, lokale arrangementer og sist men ikke minst Agroteknikk 2018.

 

Ønsker alle et GODT NYTT ÅR, og gleder oss til å treffe nye og gamle kunder utover i 2018.