Akershus Traktor skal starte å selge Komatsu og Bomag.

Akershus Traktor skal starte å selge Komatsu og Bomag.

Akershus Traktor har signert avtale med Hesselberg Maskin og blir forhandler av Komatsu kompaktmaskiner. Vi skal selge minigraver opp til og med 5,5 tonn og hjullastere opp til 10 tonn. Avtalen gjelder også salg av Bomag vibroplater som importeres av Hesselberg samt øvrig tilleggsutstyr.

Vi skal både selge utstyret og stå for all service- og ettermarkedsoppfølging av maskinene. Vi skal utnytte synergiene ved vårt sterke salgs- og serviceapparat og gi våre kunder den beste oppfølgingen vi kan sier daglig leder Ole Hveem.

Samarbeidet er allerede i gang med opplæring av salgs- og servicepersonell. Det jobbes også med tilgang på maskiner og utstyr, målet er at vi får de første maskinene klare for salg rett etter sommerferien.

Vi skal selge disse produktene på alle våre avdelinger, i alle våre distrikter. Vi er veldig glade for dette tilskuddet i vår produktportefølje og gleder oss til å kunne utvide vår kundegruppe ytterligere. I tillegg er mange av dagens kunder av Akershus Traktor også aktuelle på anleggsmaskiner. Vårt mål er at det skal være lett å være kunde av Akershus Traktor, og med en komplett produktportefølje vil vi gjøre det enda enklere for mange av våre kunder sier Salgsdirektør Tom Erik Eie.

Fra 1.oktober ansettes Per Ivar Hveem i Akershus Traktor. Hans rolle blir ansvarlig for Anleggsmaskiner og Importprodukter. Han har til nå vært salgssjef for Claas hos Lantmännen Maskin AS i Norge. Han har i tillegg vært selger og salgssjef i Hesselberg Maskin i en årrekke tidligere, og var et naturlig valg til rollen som leder for Komatsu- og Bomag-salg i landbruksbedriften.

Akershus Traktor ser frem til et spennende og produktivt samarbeid med Hesselberg. Vi ønsker nye og eksisterende kunder velkommen til en hyggelig prat om vårt siste tilskudd på produktsiden.    Bomag BPR 35 60 vibroplate 1