Valtra G-serien, 105 - 135 Hk

Bestill prøvekjøring av

Fyll inn navn, tlf og avdeling, så tar vi kontakt med deg for tidspunkt.

Få pristilbud på

Fyll inn navn, tlf og avdeling, så tar vi kontakt med deg for et pristilbud.

Helt ny modellserie fra Valtra

Ny G-serie lanseret i 5. generasjonen Valtra-traktorer

G-serien som ble lansert for flere tusen interesserte fredag morgen, er den første i 5. generasjonen av Valtra-traktorer. Størrelsesmessig glir den elegant inn mellom A- og N-serien.

G-serien er også den første traktoren i 100–145 hk klassen som tilbyr SmartTouch-betjening i tillegg til alle funksjoner for presisjonslandbruk. Valtra Connect-telemetri er også standard på Versu-modeller i G-serien, mens sterk lastfølende hydraulikk er standard på Active- og Versu-modeller. Den nye G-serien er tilgjengelig i fire utstyrsnivåer: Basic, Comfort, Technology og Technology Pro. Kunder vil også kunne bestille sine finskproduserte traktorer i G-serien med skreddersydde funksjoner fra Unlimited Studio på fabrikken.

Den nye G-serien er meget godt egnet for alle arbeidsoppgaver på gården som f.eks. frontlasteroppgaver, åkersprøyting, produksjon av fôr og dyrking av grønnsaker ved hjelp av teknikker for “smart farming. 

Den nye Valtra G-serien er enkel å betjene, vedlikeholde og anskaffe. Den er konstruert for krevende frontlasteroppgaver, og utgangspunktet for designet var å tilby den beste sikten og komforten. Den kan spesifiseres i henhold til individuelle behov, driftskostnadene kan beregnes nøyaktig takket være tilpassede finansieringsløsninger og servicekontrakter. Med Valtras 5-års fabrikkgaranti blir  bruk av traktoren forutsigbar og bekymringsløs. 

Moderne og romslig førerhus

G-serien har et moderne og romslig førerhus med 5,7 kvadratmeter glass, inkludert 0,35 kvadratmeter i panoramataket. Førerhusfjæring forbedrer komforten ytterligere sammen med oppvarmede speil, klimaanlegg, et lavtmontert varmeapparat og USB ladekontakter som er tilgjengelige med ekstra strømpakke.

Versu-modeller med SmartTouch-betjening får tilgang til de samme SmartFarming-funksjonene som de større N- og T-serie-modellene. Active-modeller er også tilgjengelige med sporfølging og funksjoner for presisjonslandbruk som kan aktiveres via SmartTouch Extend-terminalen.

G-serien er designet til å være den ideelle traktoren for frontlasteroppgaver. Den tilbyr utmerket sikt, god vektfordeling, frontlaster som er integrert med traktorkroppen, en hydraulikkassistent som automatisk øker motorturtallet, og Live 3-funksjonen, som gjør det mulig å bruke opptil tre forskjellige frontlasterfunksjoner samtidig. 

I tillegg til oppgaver ute i felten og på gården, er G-serien også egnet i skogbruket - slik Valtra-traktorer alltid har vært. For oppgaver i skogen kan G-serien spesifiseres med smale skjermer, ståltank, polykarbonatglass, skogsdekk, et svingbart sete og førerhusbeskyttelse. Den ekstra lyspakken gir fire arbeidslys foran og seks bak, som også slås på automatisk når du rygger, noe som letter arbeidet i mørket.

llsidig transmisjon for mange arbeidsoppgaver

G-serien har en 24 + 24R transmisjon med fire serier og seks hurtiggir. Skifting fra B- til C-serien og mellom C- og D-serien er automatiserte, noe som gjør det enda enklere å betjene traktoren, spesielt uten på veien. På tradisjonell Valtra-måte er parkeringsbremsen integrert med vendegirspaken, og føreren kan også programmere transmisjonsinnstillinger. Den laveste arbeidshastigheten med krypeserie er bare 120 meter i timen, noe som er ideelt f.eks. ved dyrking av grønnsaker.
Versu-modeller kan betjenes kun med kjørespaken, og andre modeller krever heller ikke mye bruk av kløtsjpedalen takket være AutoTraction. Bakke-hold-funksjonen holder traktoren stille selv i bratte bakker uten å måtte bruke bremsene.
HiTech-modellene har hydraulikksystem med åpent senter som gir 100 l/min, mens Active- og Versu-modeller har lastfølende hydraulikk som gir 110 l/min. Opptil fire eksterne hydraulikkventiler er tilgjengelige både foran og bak. Versu-modeller kan leveres med opptil fem eksterne hydraulikkventiler bak og opptil fire ventiler foran.

Minste løftekraft bak er 50 kN over hele løfteområdet og 30 kN foran. Kraftuttak foran leveres også. Veiavhengig kraftuttak bak samt to ekstra kraftuttakshastigheter leveres også.

Driftssikker og kompakt AGCO Power-motor

Den nye G-serien drives av driftssikre 4-sylindrede 4,4-liters AGCO Power-motorer. Den kompakte størrelsen på motoren muliggjør en veldig lav front som gir utmerket sikt. Motoren overholder Stage V-utslipp uten resirkulering av avgassene. En elektronisk wastegate-ventil og Bosch common rail -innsprøytning med 1600 bar gir rask respons og rikelig med dreiemoment over et bredt turtallsområde. Alle modeller tilbyr effektøkning også i lavere hastigheter ute på feltet når du kjører i B5 eller høyere gir. Valtras tradisjonelle Sigma Power boost er også tilgjengelig for kraftuttaket.

G125 Eco er den drivstoffeffektive EcoPower-modellen som lar føreren velge Power- eller Eco-modus, noe som senker motorturtallet og øker dreiemomentet opp til 555 Nm. Valtras EcoPower-modeller sparer natur, penger og hørsel takket være lavere støynivå.

ModellEffekt (hk/kW)Boost (hk/kW)Dreiemoment Nm (std./boost)
G 105 105/78 110/82 440/470
G 115 115/85 120/90 460/510
G 125 Eco 115/85  125/93 518/555
G 125 std 125/93 130/97 520/540
G 135 135/100 145/107 550/560

Industrivegen 16
2069 Jessheim

Sentralbord: 63 94 85 80
Faks: 63 97 40 12